Klippkort

60 min massage*

5 gånger

5 200 SEK

90 min massage*

5 gånger

7 100 SEK

60 min massage*

10 gånger

9 850 SEK

90 min massage*

5 gånger

7 100 SEK

90 min massage*

10 gånger

13 450 SEK

Med våra klippkort har du möjlighet att förköpa flera behandlingstillfällen till ett förmånligt pris.

Vi erbjuder två alternativ för förköp av behandlingstillfällen: 5 eller 10 tillfällen. Du kan också välja mellan 60 minuters* eller 90 minuters* behandlingar, beroende på dina personliga önskemål och behov.

Klippkorten ger dig friheten att antingen använda alla behandlingstillfällen själv eller dela dem med familj och vänner. Det ger dig en flexibilitet och möjlighet att njuta av våra behandlingar tillsammans med dina nära och kära.

Om du önskar att använda alla dina tillfällen för antingen Hot Stone Massage eller vår fantastiska De Luxe Massage är det självklart möjligt. För prisinformation och ytterligare detaljer om dessa specialerbjudanden, vänligen kontakta oss.

Betalning för klippkort sker enklastmed Swish eller online. Vi skickar en betallänk till dig via e-post. Kontakta oss också för priser, om du är intresserad av att köpa fler än 10 behandlingstillfällen.

Genom att förköpa dina behandlingstillfällen får du inte bara förmånliga priser, utan även möjligheten att regelbundet unna dig tid för avkoppling och välbefinnande.

*Priserna gäller för Signature Massage, Holistic Massage och Stress Relief Massage.