Integritetspolicy

Senast uppdaterad 23 maj 2023

Sekretesspolicy för Spa Boutique

     På Spa Boutique har vi åtagit oss att skydda integriteten och säkerheten för din personliga information. Denna integritetspolicy beskriver hur vi samlar in, använder, delar med oss av och skyddar din information när du besöker vår webbplats eller använder våra tjänster. Genom att gå in på vår webbplats eller förse oss med din personliga information godkänner du villkoren i denna integritetspolicy.

1. Information vi samlar in:

     1.1 Personlig information: Vi kan samla in personlig information som ditt namn, e-postadress, telefonnummer, postadress och annan information som du lämnar till oss när du bokar en behandling, köper produkter, deltar i kampanjer eller kommunicerar med oss.

     1.2 Användningsinformation: När du besöker vår webbplats kan vi automatiskt samla in viss information om din enhet, surfaktiviteter och användningsmönster. Detta kan inkludera din IP-adress, webbläsartyp, operativsystem, hänvisningsadresser, visade sidor och annan liknande information.

2. Användning av information:

     2.1 Vi använder den insamlade informationen för att tillhandahålla och förbättra våra tjänster, anpassa din upplevelse, behandla transaktioner, svara på förfrågningar, skicka administrativa e-postmeddelanden och kommunicera med dig om kampanjer, specialerbjudanden och nya produkter eller tjänster.

     2.2 Vi kan använda din personliga information för att skicka marknadsföringskommunikation till dig om du har gett ditt samtycke. Du kan när som helst välja att inte ta emot dessa meddelanden genom att följa instruktionerna för att avsluta prenumerationen i e-postmeddelandena eller kontakta oss direkt.

     2.3 Vi kan använda icke-personlig information för analytiska ändamål, för att övervaka och analysera trender, användning och aktiviteter på vår webbplats, samt för att förbättra funktionaliteten och prestandan hos vår webbplats.

3. Offentliggörande av information:

     3.1 Vi kan dela din personliga information med betrodda tredje parter som hjälper oss att tillhandahålla tjänster, till exempel betalningsprocessorer, fraktleverantörer och kundsupporttjänster. Dessa tredje parter är skyldiga att upprätthålla sekretessen för din information och är förbjudna att använda den för andra ändamål.

     3.2 Vi kan också dela med oss av din personliga information om det krävs enligt lag, förordning, juridisk process eller begäran från myndigheter, eller för att skydda rättigheterna, egendomen eller säkerheten för Spa Boutique, våra kunder eller andra.

4. Datasäkerhet:

     4.1 Vi vidtar rimliga säkerhetsåtgärder för att skydda din personliga information från obehörig åtkomst, förlust, missbruk, ändring eller förstörelse. Observera dock att ingen metod för överföring över internet eller elektronisk lagring är 100 % säker, och vi kan inte garantera absolut säkerhet.

5. Tredjepartslänkar:

     5.1 Vår webbplats kan innehålla länkar till tredjepartswebbplatser eller tjänster som inte drivs av Spa Boutique. Vi ansvarar inte för sekretesspraxisen på dessa tredjepartswebbplatser. Vi uppmanar dig att granska deras integritetspolicy innan du lämnar någon personlig information.

6. Barns integritet:

     6.1 Våra tjänster är inte riktade till individer under 18 år. Vi samlar inte medvetet in personlig information från barn. Om vi blir medvetna om att vi oavsiktligt har samlat in personlig information från ett barn utan föräldrarnas medgivande, kommer vi att vidta åtgärder för att radera den informationen så snart som möjligt.

7. Ändringar av denna integritetspolicy:

     7.1 Vi kan uppdatera denna integritetspolicy då och då. Den uppdaterade versionen kommer att publiceras på vår webbplats, och det reviderade datumet kommer att anges överst i policyn. Vi uppmanar dig att regelbundet läsa denna integritetspolicy för att hålla dig informerad om hur vi samlar in, använder och skyddar din information.

8. Kontakta oss:

     8.1 Om du har några frågor, funderingar eller förfrågningar angående denna integritetspolicy eller vår sekretesspraxis, vänligen kontakta oss på [kontakta oss].

Genom att använda våra tjänster eller förse oss med din personliga information bekräftar du att du har läst och förstått denna integritetspolicy och samtycker till insamling, användning och avslöjande av din information enligt beskrivningen ovan.