Vårt Team

Våra professionella massageterapeuter är erfarna och engagerade i att ge dig massage med högsta kvalitet.

DEW

Hej, jag är Denchai, men de flesta kallar mig Dew. Som terapeut och delägare på Spa Boutique har jag en gedigen utbildning från den prestigefyllda massageskolan Wat Po i Bangkok och lång erfarenhet inom branschen. Jag har haft privilegiet att arbeta på några av världens bästa spa-anläggningar, inklusive SixSenses Spa på SonnevaFushiHotel på Maldiverna, Deep Ocean Spa på Intercontinental Hotel på Bora Bora och Destination Resort& Spa i Phuket, Thailand. Dessutom har jag varit en del av terapeutteamet på Select Collection Spa i Stockholm.

En av de mest minnesvärda upplevelserna i min karriär var när jag deltog i World Championships i Massage i Köpenhamn år 2019. Det var en fantastisk möjlighet att träffa och lära mig av talangfulla terapeuter från hela världen.

Våra kunder har ibland beskrivit mina händer som ”magiska”, och det är en komplimang som jag uppskattar mycket. Vi på Spa Boutique strävar alltid efter att ge våra kunder en unik och förtrollande upplevelse av välbefinnande och avkoppling.

Vi värdesätter våra kunders åsikter och förlitar oss på deras feedback för att förbättra våra tjänster. Kundens tillfredsställelse är alltid vår främsta prioritet.

Jag ser fram emot att få välkomna dig till Spa Boutique och dela min passion för massage och välbefinnande med dig. Tillsammans med vårt team av kompetenta terapeuter kommer vi att se till att du får en minnesvärd och avslappnande upplevelse.

Spa Boutique@Mornington massage