Spa Boutique@Mornington

Spa Boutique är beläget tillsammans med Mornington Hotel på Östermalm i Stockholm, bästa läget i Stockholm. Vi är endast en minuts promenad från Östermalmstorg och tunnelbanestationen, vilket gör det enkelt att hitta oss och ta sig hit.

Vårt läge gör det bekvämt för både hotellets gäster och besökare att besöka oss och njuta av våra spa-tjänster. Oavsett om du bor på hotellet eller inte, är du välkommen att boka en avkopplande behandling hos oss.

När du bor som gäst på Mornington Hotel är det en utmärkt idé att boka en avkopplande massage hos oss. Du behöver bara ta hissen ner från din rumsvåning, och där finns Spa Boutique.

Genom vårt samarbete med Mornington Hotel får du som är gäst på hotellet ett rabatterat pris på alla våra behandlingar om du bokar din behandling i samband med rumsbokningen. Att boka din behandling är enkelt, antingen genom den länk du får tillsammans med hotellets bekräftelse eller genom att klicka på knappen ”For guests staying at Mornington” nedan.

Som kund hos Spa Boutique erbjuds du också ett rabatterat pris i hotellets restaurang, även om du inte bor på hotellet. När du tar en massage hos oss får du en rabattkupong på 100 kr som kan användas för mat i hotellets restaurang under en hel vecka framåt.

En underbar massage följt av en smakfull lunch eller middag gör dagen fulländad.

För att få mer information om Mornington Hotel, boka rum eller reservera ett bord i restaurangen, klicka på länken nedan.

Vi ser fram emot att ge dig en härlig massageupplevelse och bidra till att göra din vistelse på Mornington Hotel ännu mer avkopplande och njutbar. Ta chansen att unna dig en stunds välbefinnande och boka din massage hos oss på Spa Boutique.

Spa Boutique på Mornington Hotel
Spa Boutique på Mornington Hotel