Presentkort

Överraska någon du tycker om med en gåva från oss i form av ett presentkort. Du har möjlighet att välja mellan att ge en specifik behandling eller ett belopp i pengar. En avkopplande massage är alltid en uppskattad present. Dessutom är presentkortet giltigt i hela ett år, vilket ger mottagaren gott om tid att njuta av sin gåva.

Klicka på ”Kontakt” nedan och berätta för oss vad du önskar. Du kan enkelt betala med Swish, eller så kan vi skicka ett betallänk till dig via e-post. När betalningen är genomförd, kommer vi att skicka presentkortet till dig, snyggt och fint inslaget och färdigt att ge bort.

Om det är brådskande kan vi också skicka dig en PDF-fil med det fina presentkortet direkt till din e-post. På så sätt har du det på en gång. Du kan då själv skriva ut det och ge det som en perfekt gåva. Hör av dig till oss så hjälper vi dig att ordna den perfekta gåvan.

Om du föredrar att ringa oss för att köpa presentkort eller om du har några frågor, är du välkommen att ringa oss på telefonnumret 076 13 40 300.

Presentkort Spa Boutique@Mornington massage